Συνέδριο Κ.Ο.Ε. Δημοκρατικού Συναγερμού Ελλάδος 2023

synedrio

Με κεντρικό μήνυμα «Δυναμική Προοπτική για το μέλλον» πραγματοποιήθηκε το συνέδριο της Κομματικής Οργάνωσης Εξωτερικού του Δημοκρατικού Συναγερμού Ν. Ελλάδος την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023, στην Ένωση Κυπρίων Ελλάδος (Ε.Κ.Ε.) στην Αθήνα.

Την πολιτική εκδήλωση με την παρουσία τους τίμησαν ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Ελλάδας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Νίκος Χαρδαλιάς που απηύθυνε χαιρετισμό καθώς και η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων και Πρόεδρος του ΔΗ.ΣΥ., κα Αννίτα Δημητρίου που πραγματοποίησε ομιλία.

Στην ομιλία του, ο Πρόεδρος του ΔΗ.ΣΥ. Ν. Ελλάδος, κ. Νικόλας Χαραλάμπους, αναφέρθηκε στα σημαντικότερα επιτεύγματα του κόμματος, πραγματοποιώντας μια σύντομη αναδρομή σε αυτά και κάνοντας ειδική μνεία στα άτομα που στήριξαν το ΔΗ.ΣΥ. Ελλάδος από την ίδρυσή του ευχαριστώντας τους για το έργο που επιτέλεσαν όντας αποτέλεσμα του μαζί και των πολλών.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου έγινε εκτενής αναφορά στα πεπραγμένα του κόμματος στην Ελλάδα, με αναφορά στη διοργάνωση και συμμετοχή σε πληθώρα δράσεων τα τελευταία χρόνια, ενώ παρουσιάστηκαν τα νεοεκλεχθέντα πρόσωπα που απαρτίζουν την εκτελεστική γραμματεία καθώς και το 30μελές διευρυμένο συμβούλιο.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο θα συνεχίσει να εργάζεται για τη διάδοση των ιδεών και αξιών του κόμματος, την ενίσχυση της κομματικής παρουσίας στο εξωτερικό και τη στήριξη όλων των εν Ελλάδι Κυπρίων.