Την 1η Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε το Ετήσιο Δείπνο του Δημοκρατικού Συναγερμού Ελλάδος στο κατάμεστο ballroom του Athenaum Intercontinental, παρουσία του Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού και υποψηφίου για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας κ.Νίκου Αναστασιάδη.

anastasiades-intercontinental-2012

Στο δείπνο παρευρέθηκαν επίσης η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης καθώς και οι βουλευτές Αννα Καραμανλή, Αδωνης Γεωργιάδης, Αντρέας Ψυχάρης, Γεωργία Μαρτίνου, Αρης Σπηλιωτόπουλος, Κώστας Κατσαφάδος, Γιάννης Κεφαλογιάννης, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Μαρία Αντωνίου, Χάρης Γεωργιάδης.

mutarakis-intercontinental-2012

Την εκδήλωση άνοιξε με μία πολύ ωραία ερμηνεία στο πιάνο από σύνθεση κινηματογραφικών Soundtrack η Ευγενία Μανωλίδου. Ακολούθησε  με ένα σύντομο χαιρετισμό ο Πρόεδρος του ΔΗ.ΣΥ. Ελλάδας Νικόλας Χαραλάμπους, αναφερόμενος  στην ρόλο των Ελλήνων της Κύπρου στην Ελλάδα αλλά και στην  προετοιμασία που πρέπει να γίνει ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης για τις προεδρικές εκλογές στην Κυπριακή Δημοκρατία, τον Φεβρουάριο.
manwlidou-intercontinental-2012
Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και υποψήφιος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, στη σύντομη παρέμβαση του, αναφέρθηκε στις «δύσκολες ώρες που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας», όσον αφορά το Κυπριακό, αλλά και την οικονομία.
Μετά την ομιλία του Προέδρου του ΔΗ.ΣΥ. κ Αναστασιάδη, ακολούθησε βράβευση των Κυπρίων που δραστηριοποιούνται στον Ελλαδικό χώρο και έχουν επιδείξει μεγάλη προσφορά ο καθένας στον τομέα του, μεταξύ των οποίων ο πανεπιστημιακός Ανδρέας Βοσκός, ο τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Ανδρέας Έλληνας, o Μίλτος Καμπουρίδης (Dolfin Capital), ο Δρ. Νίκος Κανακάς (Ebryoland) , ο Δρ. Στέλιος Μηλιώτης, ο Γεώργιος Παρασκευαϊδης (J&P), ο Δρ. Γεώργιος Πετρίκος, ο Κώστας Πιερρής (Pieris Architects) και ο Γιάγκος Σιβιτανίδης.
vraveuseis-intercontinental-2012
Βράβευση του Μίλτου Καμπουρίδη
vraveuseis-2-intercontinental-2012
Βράβευση του Νίκου Κανακά
vraveuseis-3-intercontinental-2012
Βράβευση του Δρ. Στέλιου Μηλιώτη
andreas-voskos-intercontinental-2012
Βράβευση του Ανδρέα Βοσκού

vraveuseis-5-intercontinental-2012

Βράβευση του Μιχάλη Χατζηγιάννη

kosmos-intercontinental-2012

Μετά την βράβευση ακολούθησε δείπνο και μουσική.